2015. június 24., szerda

Helyzetjelentés, plusz egy kis "önreklám"

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen a 30 (!!!!) feliratkozót! Elképesztőek vagytok, nem tudom nektek eléggé megköszönni. Másnak ez lehet, hogy elenyésző szám, de nekem hihetetlen, hogy ennyien kíváncsiak vagytok, az irományaimra. Még egyszer köszönöm, és most egy kis CTRL+C és CTRL+V következik!:) 
Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, KöszönömKöszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm
Azt hiszem, ennyi elég is lesz!:D

A részek megjelenéséről pedig, van egy kis rossz hírem!:/ Sajnos erre a blogra nincs elég ihletem, így a fejezeteket ritkábban fogom hozni, úgy, ahogyan nekem megfelel. Lehet, hogy ez egy kicsit önzőn hangzott, de másképpen nem tudom csinálni, és bezárni a blogot, pedig egyáltalán nem szeretném. Remélem nem "űztelek" most el titeket, ezzel a döntésemmel, és a véleményeteket is várom hozzászólásban, hogyha van jobb ötletetek, mert azok, tényleg jól jönnének!:)

A blogverseny eredménye 1-2 héten belül érkezik, csak ennyi blogot, kicsit nehéz elolvasni. Bocsánat!:/

És most egy kis "Önreklám". Nem régiben kezdtem egy új blogot, amit most hoztam nyilvánosságra. Ha van kedvetek, nézzetek be, és hagyjatok nyomot magatok után!:) (Ha van kedvetek!:D) Fantasy, egy kis romantikával fűszerezve, sok-sok kalanddal!:D

A teremben sötét volt, csak egy lámpa világította meg a középen lévő kelyheket. A félelem úrrá lett rajtam, pánikszerűen kapkodtam a levegőt. Az életem további része ezekben a percekben fog eldőlni. A barátaimmal tovább éljük a megszokott mindennapjainkat, vagy egy teljesen új, kitaszított közösségbe kerülök, akiket nem fogadnak el, már ötven éve. Sejtem, hogy hova sodor a sors, de nagyon remélem, hogy rosszul hiszem. Nem lennék rá képes, összezúzna a sok bántalmazás. Lassan lépkedtem, a csizmám kopogott az üveg padlón. Az asztalhoz érve megálltam, és előre nyúltam. A karom remegett, és fáztam. Nagyon. A tekintetem a kelyhekre tévedt, melyek teljesen ugyan úgy néztek ki, csak a tartalmuk különbözött, de azt én nem láttam. Egyik kezemmel eltakartam szemeimet, másikkal kör-körös mozgásokat végezve fölöttük próbáltam vakon választani. Egy. Kettő. Három. És felkaptam a bal oldalit. Ujjaim közül kikukucskálva figyeltem az eredményt. Néhányat dobbantottam, és megláttam. A félelmem bekövetkezett, mert a kehelyből fekete füst szállt föl.
Író: Astrid Haynes
Béta: Brooklyn Lovegod
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uALlHEYAUF0
http://radkacsintasototseg.blogspot.hu

Legyetek jók ha tudtok!:D

Ölel-puszil mindenkit: Astrid H.

3 megjegyzés:

  1. Köszi, én is imádom, bár, nem az én munkám!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg tök jó! :) Egyszer néztem meg, és már is kíváncsi vagyok a részekre! xD

      Törlés